SkipNavigationSekundær navigation

Personlige beretninger

Torturoverlevere og fagfolk fortæller
 • Jack.jpg

  08.02.2017

  Man er nødt til at være en fighter Torturen efterlod Jack sengeliggende og selvmordstruet, men takket være DIGNITY’s partner Balay er han nu på benene igen - klar til at bidrage til sit lokalsamfund.

 • MAN LOOKING THROUGH WINDOW.jpg (1)

  27.10.2016

  Nu kan jeg håbe igen ”Når jeg sammenligner hvordan jeg har det nu, med hvordan jeg havde det dengang, så kom det ikke af sig selv. Det var DIGNITY, der hjalp mig videre” - Murtaza, tidligere klient.

 • GettyImages_182814344.jpg

  Mor og datter fandt tilbage til hinanden Carina Mugishas mor, Julia, flygtede fra Rwanda til Danmark efter tortur og voldtægt. I Danmark blev forholdet mellem Carina og Julia dårligere og dårligere, alt imens Julias PTSD-symptomer blev værre. Men terapi i DIGNITY bandt de to tættere sammen.

 • Indien_00516.JPG

  Lualhatis nyfødte barn blev brugt til tortur Lualhati er 30 år og fillippiner. En dag bliver hun arresteret på grund af en mistanke om, at hun har været med i en oprørsbevægelse. I de følgende mange måneder bliver hun holdt isolationsfængslet i et værelse uden vinduer. Her føder hun sit barn.

 • iStock_000005121121_Large.jpg

  Rafael - på rette vej Filippinske Rafael er 24 år, og er efter en afslutte gymnasial eksamen i færd med at forberede sig til universitetets optagelsesprøver. Rafael er ved at få sat skik på sit liv – det er ellers meget imod alt det, som skæbnen ville han skulle gå igennem fra en helt ung alder.

 • Indien_00324.jpg

  Voldtaget af politiet i sit hjem Alishas historie er rystende - men desværre ikke usædvanlig.

 • 186807625_lowres.jpg

  Folkemord slog Julias liv i stykker Julias rejse fra Rwandas helvede til et nyt liv i Danmark.

 • FLICKR_simpleinsomnia.jpg

  Genji – et liv uden angsten for angsten Genji oplevede både overgreb som barn under Kulturrevolutionen og som ung i et kinesisk fængsel. Læs her om hvordan det gik Genji.

 • Gonzalo559px.png

  At tilgive det utilgivelige Mød Gonzalo Vagas. Han blev udsat for tortur i midthalvfjerdserne i Chile, hvor han er født og opvokset. Efter de skrækkelige oplevelser kom han i eksil i Danmark. I sikkerhed. Men de traumatiske oplevelser blev ved med at hjemsøge ham i hans drømme.

 • Asianwoman_559px.jpg

  Angaline – falske anklager Angaline er en fattig 25-årig srilankansk kvinde. Hun bliver uretmæssigt anklaget og tortureret. DIGNITY hjælper hende via en partnerorganisation til at komme videre.

Nyhedsarkiv Flere beretninger

Vi samler statistik og forbedrer din brugeroplevelse ved hjælp af cookies.   Læs mere her...