SkipNavigation

kronprinsparrets-sociale-pris-2017_dignity.png

DIGNITY modtager Kronprinsparrets Sociale Pris

Udgivet 25.11.2017
DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur har modtaget Kronprinsparrets Sociale Pris 2017. ’Menneskeheden har brug for organisationer som DIGNITY’, sagde Kronprins Frederik i motivationen for prisen.

Det var H.K.H Kronprins Frederik, der overrakte prisen til DIGNITYs direktør Karin Verland lørdag aften. Som begrundelse for prisen lød det blandt andet:

DIGNITY arbejder for at sikre værdige liv og at skabe humane og mere sikre levevilkår uden frygt - både for det enkelte menneske, familien og hele lokalsamfund. I over 30 år har organisationen hjulpet torturoverlevere. DIGNITY er en leder inden for sit felt: En organisation, man lytter til - ikke kun i Danmark, men også internationalt. Menneskeheden har brug for organisationer som DIGNITY. Som danskere er vi stolte over det uvurderlige arbejde DIGNITY som dansk organisation yder i Danmark og internationalt. Kronprinsparrets Sociale Pris gives for organisationens samlede indsats gennem årene. Vi håber, at opmærksomheden kan være med til at skærpe fokus på vigtigheden af at afskaffe tortur og sikre alle mennesker et værdigt liv.

Overrækkelsen af Kronprinsparrets Sociale Pris fandt sted i Jysk Musikteater i Silkeborg, og blev transmitteret live på DR 1 lørdag aften.

Karin Verland, direktør i DIGNITY, holdt en tale i forbindelse med prisoverrækkelsen, hvor hun takkede Kronprinsparret og Bikubenfonden for prisen. I talen mindede hun om, at tortur ikke kun rammer det enkelte mennesker, men også sætter dybe spor i børnene. Derfor er det afgørende, at hele familien får hjælp, hvis far eller mor er traumatiseret efter tortur eller andre voldsomme begivenheder:

Du kan læse mere om prisoverrækkelsen på vores nye hjemmeside stoptortur.dk

Vi samler statistik og forbedrer din brugeroplevelse ved hjælp af cookies.   Læs mere her...